Werkplaats

Autobedrijf Dave Kuys beschikt over een enthousiast team van ervaren monteurs die werkzaam zijn in onze volledig ingerichte werkplaats van ruim 1.000 m2. Onze werkplaats is voorzien van up to date apparatuur van Mercedes -Benz en Bosch. Voor onderhoud, reparatie of bijvoorbeeld de APK-keuring van een ander merk kunt u ook bij ons terecht.

Voor ieder moment

Daar staan we voor! Voor ieder moment dé service verlenen die nodig is. Zo zorgen we er ook voor dat binnen onze werkplaats altijd ruimte is voor het uitvoeren van een (spoed)reparatie. Ook kunnen we uw auto bij onderhoud of reparatie halen en brengen, indien u daar zelf geen gelegenheid voor heeft.
 

Transparantie

Het onderhoud of reparatie aan uw auto wordt altijd vooraf met u doorgesproken. En mocht er onverhoopt tijdens een onderhoudsbeurt of APK-keuring een reparatie nodig zijn dan zullen we dit natuurlijk eerst met u overleggen. Zo weet u precies wat wij doen en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.
 

Garantie

Nieuwe personenwagens en bedrijfswagens worden geleverd met volledige fabrieksgarantie. Onze occasions worden geleverd met minstens 6 maanden BOVAG garantie (tenzij anders overeengekomen).
 

Zekerheid

Autobedrijf Dave Kuys is aangesloten bij:
Bovag, Bosch Car Service, Nationale Autopas